AquaFit

WoerdenSport neemt deel aan de AH Sportactie. Via de vouchers van de AH kun je gratis sporten bij de zwembaden van WoerdenSport; H2O in Harmelen en het Batensteinbad in Woerden. Haal je sportvoucher bij de AH, activeer je code op www.ahsportactie.nl en maak een keuze uit het grote aanbod van lessen bij WoerdenSport.

Van 5 t/m 11 november zijn er veel leuke gratis activiteiten in het zwembad. Er is voor elk wat wils!
Zoals bijvoorbeeld AquaJoggen, waarbij je gebruik maakt van een wetbelt en je spiergroepen kunt trainen die buiten het water minder goed getraind kunnen worden. Of kies voor AquaVaria waarbij iedere week iets anders wordt gedaan. Bij FiftyFit staat samen bewegen, ontspanning, conditie en plezier maken centraal. Deze aquales speciaal voor 50+ers is ideaal voor mensen die het belangrijk vinden fit en gezond te blijven. Als je je zwemtechniek wilt verbeteren kun je meedoen aan de Wisselslag les. Bij deze les leer je alle zwemslagen (schoolslag, borstcrawl, rugcrawl, vlinderslag en eventueel de samengestelde rugslag). Je leert heerlijk variëren met slagen en dat maakt BanenZwemmen lekker uitdagend. Je traint meerdere spiergroepen en je uithoudingsvermogen wordt perfect getraind. En er is nog veel meer keuze!

Kijk voor het aanbod in onze zwembaden op www.ahsportactie.nl. Schrijf je direct in, want voor alle lessen is het aanbod beperkt en vol is helaas vol! Dit is je kans om een keertje gratis én vrijblijvend mee te doen met een van onze leuke lessen. Kom ook en doe mee!