Spraypark BatensteinBuiten 2018

Op zondag 31 maart a.s. vanaf 9.00 uur zullen de deuren van BatensteinBuiten, de grootste gratis spetter-, sport- en speelplaats in Woerden, weer openen. Na een overweldigend succes vorig jaar, met ruim 35.000 bezoekers, staan veel kinderen nu alweer te trappelen om te komen spelen.

WoerdenSport heeft dit jaar voor nog meer speelplezier diverse aanpassingen in de speelplaats doorgevoerd. Komend seizoen biedt BatensteinBuiten twee nieuwe speelactiviteiten aan. De iets oudere kinderen kunnen tafeltennissen op de nieuw geplaatste tafeltennis tafel. Daarnaast is er een geweldige trampoline aan het speelterrein toegevoegd voor nóg meer springplezier.

Ook is aan het comfort van ouders en begeleiders gedacht en worden er aankomend seizoen meer zit- en schaduwplekken gecreëerd. Voor de kinderen zal er een fijne nieuwe schaduwplek worden gecreëerd in de zandbak boven de zandkranen. Middels een voetendouche, kan het zand van de kindervoetjes worden afgespoeld voordat zij de spraytuin betreden. BatensteinBuiten is vanaf aankomend jaar geheel rookvrij.

Vanaf 31 maart kunnen er weer verschillende kinderfeestjes in BatensteinBuiten worden gereserveerd. Ook kan er (voor € 4,20 per persoon) midgetgolf worden gespeeld op de prachtige 12-holes midgetgolfbaan.

Op het terras van Batenstein Eten & Drinken kun je genieten van een heerlijk assortiment aan verse broodjes, frisse salades en overheerlijke koffie. Voor een patatje en frisdrank kun je natuurlijk ook terecht. Het is niet toegestaan eigen consumpties te nuttigen.

BatensteinBuiten is komend seizoen tot 28 oktober dagelijks geopend.

Kijk hier voor alle informatie over BatensteinBuiten.