Nieuwe logo 50 jaar zwem4daagse 002

Na het overweldigende succes van vorig jaar wordt de Zwemvierdaagse ook dit jaar weer in Harmelen georganiseerd. Het evenement vindt plaats het zwembad H2O in samenwerking met het Beweegteam Harmelen.

Van maandag 22 t/m donderdag 25 juli 2018 vindt in H2O de Zwemvierdaagse plaats, hét evenement dat sportiviteit en gezelligheid combineert! Iedere dag kan er worden gezwommen van 16.30 tot 20.00 uur. Er kan worden gekozen uit 250, 500 of 1000 meter per avond. Alle deelnemers krijgen een medaille en een oorkonde. Er zijn tijdens de Zwemvierdaagse veel leuke activiteiten gepland.

Het programma

Maandag 22 juli om 16.30 wordt de zwemvierdaagse feestelijk geopend. Tussen 16.45 en 20.00 is het BanenZwemmen. De hele maandag avond zal er een gave stormbaan aanwezig zijn, deze kan je natuurlijk niet missen! Vergeet ook facebook niet in de gaten te houden voor een Tropische Outfit wedstrijd, de winnaar wordt deze dag bekend gemaakt.

Dinsdag 23 juli opent Clown Zappie de zwemvierdaagse om 16.30 en gaat hij prachtige ballon vrienden maken voor wie er eentje wil. Ook is er een wedstrijd ananas happen. Tussen 16.45 en 20.00 is het BanenZwemmen. Kom na het zwemmen een heerlijk ijsje halen als beloning!

Woensdag 24 juli opent paralympiër Thijs van den End het BanenZwemmen. Tussen 16.45 en 20.00 is het BanenZwemmen. Naast het zwemmen organiseert het Beweegteam Harmelen een gezellig potje lasergamen!

Donderdag 25 juli is er tussen 16.45 en 20.00 BanenZwemmen en Limbo dansen! Tussen 20.00 en 21.00 sluiten we deze mooie week af met tropische muziek en lekkere hapjes verzorgd door Slagerij Verweij.

Recreatiecentrum H2O beschikt over een prachtige ruimte, waar je gedurende de Zwemvierdaagse ook terecht kunt voor een heerlijk ‘echt’ kopje koffie of thee. Erg fijn om even te ontspannen. In de sfeervolle eetgelegenheid kun je genieten van vers gebakken broodjes, salades en de lekkerste tosti’s van Harmelen en omstreken. Uiteraard is er een ruime keuze uit hartige en zoete snacks, zoals frietjes en ijs. Ook zullen er speciale hapjes en drankjes aanwezig zijn in de tropische sfeer van de Zwemvierdaagse!

 

Jong en oud, goede zwemmers of juist niet. Het maakt allemaal niet uit. Iedereen met een A-diploma kan meedoen! Je zwemt in jouw eigen tempo de afstand waar jij je prettig bij voelt! Schrijf je in bij de receptie op klik hier.