Dag 3 BanenZwemmen

Met bijna 200 deelnemers, die vier avonden hun banen zwommen in H2O, was het evenement van WoerdenSport een succes.

Van maandag 22 juli t/m donderdag 25 juli 2019 konden deelnemers iedere avond 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Alle deelnemers ontvingen een medaille. Het initiatief en de organisatie lag in handen van H2O en het Beweegteam Harmelen.

Op maandag werd de zwemvierdaagse feestelijk geopend. Buiten stond een gave stormbaan waar veel kinderen met het prachtige weer gebruik van maakten. Op de tweede dag deelde Clown Zappie veel mooie ballon vrienden uit en was er een wedstrijd ananas happen. Ook kregen alle deelnemers na het zwemmen een heerlijk ijsje als beloning! Op de derde dag was paralympiër Thijs van End aanwezig. Daarnaast deden veel kinderen enthousiast mee met het boogschieten, dat werd georganiseerd door het Beweegteam Harmelen. Op de laatste dag was er limbo dansen en werd de mooie zwemweek afgesloten met tropische muziek en lekkere hapjes, verzorgd door Slagerij Verweij.