Werkenbij

UPDATE: WE ZOEKEN UITSLUITEND NOG ERVAREN ZWEMINSTRUCTEURS!

Wij zoeken nieuwe collega’s! Wil jij ons gezellige team komen versterken?

Ben jij zweminstructeur of zou jij in de toekomst graag als zweminstructeur aan de slag willen? Bij ons is dat mogelijk! Wij kunnen je een opleiding voor zweminstructeur aanbieden én je kunt direct al bij ons aan de slag.

Als zweminstructeur bij WoerdenSport is jouw werkplek vooral rondom én in de zwembaden.
Wat ga je allemaal doen?

 • Je begeleidt onze gasten bij diverse zwemactiviteiten zoals zwemlessen en schoolzwemmen
 • Je onderhoudt contact met ouders van de kinderen die bij jou zwemles volgen
 • Je bereidt de zwemlessen voor
 • Je houdt de voortgang van de kinderen in de gaten
 • Als je het leuk vindt, verzorg je ook aqualessen, baby en peuterzwemmen en bewegingslessen voor ouderen
 • Je houdt toezicht tijdens de recreatieve openingstijden
 • Je zorgt er in algehele zin voor dat al onze gasten een plezierig en veilig verblijf hebben in onze zwembaden
 • Je houdt – samen met je collega’s – het zwembad schoon

Begeleiding

Zweminstructeurs die bij ons starten krijgen vanaf de eerste dag begeleiding van een van onze twee coaches. Dit zijn zeer ervaren zweminstructeurs die ervoor zorgen dat jij op een fijne manier wegwijs wordt gemaakt in onze organisatie. Daarnaast kun je – als jij het prettig vindt – ook bij hen terecht voor advies over het geven van zwem- en/of aqualessen.

Persoonlijke ontwikkeling

Ook als je langer bij ons werkzaam bent, zorgen wij ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Samen met je coach bekijk je regelmatig of jij nog op het juiste pad zit. Wil je breder inzetbaar zijn of juist een specifieke les gaan geven? Dan ga jij samen met je coach kijken naar opleidingsmogelijkheden, zodat jij de werkzaamheden kunt doen waar je de meeste energie van krijgt!

Geen opleiding tot zweminstructeur gevolgd?

Ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd tot zweminstructeur, kun je bij ons komen werken. Dit geldt ook voor herintredende werkzoekenden. Wij zorgen voor een opleiding tot zweminstructeur. De opleiding tot zweminstructeur duurt gemiddeld 1,5 jaar en tijdens de opleiding kun je al bij ons aan de slag. Zo kun je al je opgedane kennis direct in praktijk brengen!

Wat verwachten we van jou?

 • Een flexibele, positieve en proactieve houding
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Betrouwbaar, klantgericht en representatief

Wat kunnen wij jou bieden?

Wat je allemaal van ons kunt verwachten als je bij ons komt werken

 • Werken in een klein dynamisch bedrijf met ruim 50 gezellige collega’s
 • Je uren worden in overleg vastgesteld
 • Goede coaching, begeleiding en een persoonlijk ontwikkelingstraject
 • Opleidingsmogelijkheden tot zweminstructeur en direct aan de slag
 • Een grote mate van ondernemend denken en handelen
 • Korte lijnen en veel ruimte voor eigen initiatief
 • Jaarlijks een budget beschikbaar voor opleiding en trainingen
 • Salariëring conform CAO Zwembaden
 • Sporten op je werk

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of wil je meer weten? Kijk hier voor meer informatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Robert Lander via 06-86826035. Solliciteren kan direct via het sollicitatieformulier op onze website, per brief naar: WoerdenSport Zwembaden, T.a.v. Robert Lander, Van Helvoortlaan 40, 3443  AP Woerden of per email naar robert.lander@woerdensport.nl.