Zwemles

Bij de zwemlessen moeten we ook de komende tijd nog rekening houden met de huidige maatregelen vanwege Covid-19. Na alle hectiek in de eerste maanden waarin we met Covid-19 te maken kregen, hebben wij de afgelopen periode de tijd kunnen nemen om na denken over de opzet van de zwemlessen voor de langere termijn. De tijdsduur die we tijdelijk hadden ingesteld vanwege Covid-19 (1,5 uur per zwemles) is erg lang voor startende kinderen. Zwemlessen terugbrengen naar de oorspronkelijke 45 minuten is voorlopig nog geen mogelijkheid vanwege het grote aantal contactmomenten in de kleedkamers.

Vanaf september zal de tijdsduur voor alle kinderen van de Zwem-ABC zwemles daarom 1 uur zijn per les. De kosten voor 4 zwemlessen zijn: € 63,50 (per tijdseenheid blijft de prijs gelijk). Met deze tijdsduur kunnen wij ervoor zorgen dat de afstand tussen ouders bij de kleedruimten gehandhaafd blijft en is de tijdsduur van de zwemlessen voor alle kinderen te overzien. Om kinderen op zwemles zoveel als mogelijk weer in alle rust (in vaste groepen en op vaste tijden) te kunnen laten zwemmen, zal deze wijziging voor een langere periode zijn. De tijdsduur van de zwemles wordt voorlopig dus niet meer gewijzigd.

Ook het voortraject van de Turbo-A zwemles wordt gewijzigd naar 1 uur per les. Na het voortraject van twee maanden stromen kinderen door naar de Turbo-A zwemles, waarbij nog steeds 1,5 uur per les zal worden gezwommen.