Maatregelen Corona 15 10 2020

Op 13 oktober heeft de overheid aangescherpte maatregelen bekend gemaakt om het coronavirus te stoppen. We hebben met de veiligheidsregio overleg gehad over de effecten voor onze zwembaden en welke maatregelen we moeten doorvoeren. Per direct gelden nieuwe maatregelen in Recreatiecentrum H2O. We hopen op je begrip en medewerking. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we onze zwembaden open kunnen houden!

Eten & Drinken gesloten, wel afhaal mogelijk

Door het kabinet is aangegeven dat alle eet- en drinkgelegenheden moeten worden gesloten, behalve voor afhalen/bezorgen. Dat betekent dat Eten & Drinken op donderdag 15 oktober is gesloten. Vanaf vrijdag 16 oktober is het mogelijk om gebruik te maken van onze afhaalservice (alleen tijdens zwemlestijden). We bieden een beperkte keuze uit o.a. koffie/thee, koek en snoep.

BatensteinBuiten per direct gesloten

Vanwege de reeds geplande wintersluiting (vanaf 26 oktober), zal BatensteinBuiten weer open gaan in het voorjaar van 2021. We hopen iedereen dan weer te kunnen en mogen ontvangen!

Mondkapje verplicht

Vooruitlopend op de verwachte landelijke invoering zijn wij overgegaan tot het verplicht dragen van een mondkapje in onze zwembadlocaties. Deze verplichting gaat direct van kracht en geldt voor kinderen van 13 jaar en ouder in de algemene ruimtes van onze zwembaden. Onze medewerkers dragen op deze plaatsen ook een mondkapje. Medewerkers dragen geen mondkapje als er spatschermen staan of in de zwemzaal. Kinderen jonger dan 13 jaar hoeven geen mondkapje op.

Douches niet meer in gebruik

Tot nader bericht zijn de douches gesloten. Na afloop van het zwemmen, kun je je nog steeds omkleden in de kleedruimten.

Maximaal 30 personen bij Recreatie- en FamilieZwemmen

In het zwembad mogen maximaal 30 personen recreëren. Zorg ook dat je een reservering hebt voor het tijdsblok waarop je wilt komen zwemmen.

Kijk hier voor alle maatregelen in Batenstein om het Coronavirus tegen te gaan.