Gesloten template

Vanwege aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) is Recreatiecentrum H2O gedeeltelijk gesloten vanaf donderdag 5 t/m woensdag 18 november. Alle activiteiten vervallen in deze periode, behalve zwemlessen voor kinderen t/m 12 jaar.

Alle gemaakte reserveringen voor activiteiten in deze periode komen te vervallen. Onder voorbehoud van nieuwe maatregelen vanuit de overheid zullen we vanaf donderdag 19 november alle activiteiten weer opstarten.

De WoerdenSport badenkaarten voor aqualessen en banenzwemmen worden opgeschort. Dit houdt in dat de tegoeden op badenkaarten worden verlengd.

We vinden het ontzettend jammer dat – ondanks alle maatregelen in onze zwembaden – veel activiteiten de komende twee weken geen doorgang kunnen vinden. We hopen iedereen vanaf donderdag 19 november weer in goede gezondheid te kunnen verwelkomen! Alle reeds bekende Covid-19 maatregelen in het zwembad zijn dan weer van kracht, zoals het dragen van mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand op alle plaatsen in het zwembad.