Weer open template 19 november

We zijn blij te kunnen mededelen dat we vanaf donderdag 19 november Recreatiecentrum H2O mogen openen. Alle activiteiten worden opgestart, dus iedereen is weer van harte welkom voor zwemlessen, banenzwemmen en aqualessen.

Alle reeds bekende Covid-19 maatregelen zijn weer van kracht zoals het verplicht dragen van een mondkapje in de algemene ruimtes, het omkleden in de zwemzaal voorafgaand aan het zwemmen (dus trek je zwemkleding thuis vast aan), nadien omkleden in de garderobe en het houden van 1,5 meter afstand op alle plaatsen in het zwembad. Helaas zal het douchen na het zwemmen nog steeds niet mogelijk zijn.

Ook geldt weer voor de aqualessen en banenzwemmen dat je alleen met reservering het zwembad kunt bezoeken. Onze reserveringspagina’s staan weer open, dus er kan worden gereserveerd (tot een week vooruit)!

In Eten & Drinken is tijdens de zwemlessen de mogelijkheid tot het afhalen van koffie, thee en kleine versnaperingen, zoals koek en snoep.

Tot snel in Recreatiecentrum H2O!