GESLOTEN BORDJE 2

*** UPDATE ***

Vanwege de verlengde lockdown die tijdens de persconferentie op 23 februari bekend is gemaakt, zal Recreatiecentrum H2O gesloten blijven t/m tenminste maandag 15 maart.

*** EINDE BERICHT ***

 

Met de uitbreiding van de maatregelen rondom COVID-19, bekendgemaakt door premier Rutte op maandagavond 14 december, zijn de beide zwembad locaties van WoerdenSport – Batenstein in Woerden en Recreatiecentrum H2O in Harmelen – vanaf 15 december 2020 t/m tenminste 19 januari 2021 gesloten.

WoerdenSport volgt nauwlettend de ontwikkelingen rond het coronavirus en volgt de richtlijnen en adviezen van het ministerie, het RIVM en de GGD op. Op basis van de meest recente richtlijnen sluit WoerdenSport per 15 december 2020 de deuren van de beide zwembad locaties t/m tenminste dinsdag 19 januari 2021. Zodra de zwembaden weer geopend mogen worden, maken we dit bekend via de websites en social media.

Alle WoerdenSport badenkaarten en alle betalingen voor zwemlessen worden opgeschort. Dit houdt in dat het tegoed blijft staan tot de baden weer zijn geopend voor zwem-, aqualessen, banenzwemmen en andere activiteiten.

WoerdenSport hoopt u allen in goede gezondheid te kunnen verwelkomen na de periode van sluiting. Houd deze website en onze social media in de gaten voor de berichtgeving over de openingsdatum.