H2O Eten & Drinken

Recreatiecentrum H2O beschikt over een prachtige ruimte, waar je gedurende de openingstijden van het zwembad terecht kunt voor een heerlijk ‘echt’ kopje koffie of thee. Erg fijn om even te ontspannen tijdens de zwemlessen van je kind.

In de sfeervolle eetgelegenheid kun je genieten van vers gebakken broodjes, salades en de lekkerste tosti’s van Harmelen en omstreken. Uiteraard is er een ruime keuze uit hartige en zoete snacks, zoals frietjes en ijs. Ook is er een assortiment frisdrank, bier, wijn en gedestilleerd (uiteraard alleen voor 18 jaar en ouder).

Bekijk hier de menukaart. De prijzen op de menukaart gelden voor 2020.

Terras

Bij H2O Eten & Drinken is een prachtig terras met leuk speeltuintje voor de kinderen. Op warme dagen kun je terecht op een van de fijne plekjes in de zon of schaduw. Ook zijn er 4 oplaadpunten voor de elektrische fiets, zodat je onder het genot van een lekker hapje en drankje de fiets kan opladen. Dus kom even uitrusten na een fietstocht in de prachtige omgeving!

Goed om te weten is dat om gebruik te maken van (het terras van) H2O Eten & Drinken je geen toegangskaartje tot het zwembad hoeft te kopen. Dus ook als je gewoon in de buurt bent, bijvoorbeeld als je een wandeling of een fietstochtje maakt, je bent altijd van harte welkom!

Werkplek

In H2O Eten & Drinken is een sterke en gratis WIFI-verbinding beschikbaar. In combinatie met de deels afgesloten zitplaatsen is het een ideale plek om te werken of een afspraak te plannen. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid en door de centrale ligging aan de A12 ideaal gelegen!

H2O Eten & Drinken to go

Op veler verzoek is er nu ook de mogelijkheid om je maaltijd af halen of direct mee te nemen nadat je zwemles hebt gehad of lekker recreatief hebt gezwommen. Je kunt alle items op de menukaart meenemen.

Openingstijden

H2O Eten & Drinken is van 1 april tot 1 september geopend van 10.00 tot 20.30. De rest van het jaar is H2O Eten en Drinken tijdens de openingstijden van het zwembad geopend. Kijk hier voor de openingstijden. De keuken sluit dagelijks een uur voor sluitingstijd, borrelgarnituur tot een half uur voor sluitingstijd.

WS 1603010 H2O eten drinken 002
IMG 4932 kopie kl
DSC 0197 kopie kl

Reparatie- en bandenplakset beschikbaar!