H2O Eten & Drinken alleen afhaal mogelijk

Vanwege aangescherpte maatregelen is er in H2O Eten & Drinken uitsluitend afhaal mogelijk. Klik hier om het afhaalmenu te bekijken. Alleen tijdens zwemlestijden is er mogelijkheid om af te halen.

H2O Eten & Drinken

Recreatiecentrum H2O beschikt over een prachtige ruimte, waar je gedurende de openingstijden van het zwembad terecht kunt voor een heerlijke versgemalen bonenkoffie of thee. Erg fijn om even te ontspannen tijdens de zwemlessen van je kind.

In de sfeervolle eetgelegenheid kun je genieten van vers gebakken broodjes, salades en de lekkerste tosti’s van Harmelen en omstreken. Uiteraard is er een keuze uit hartige en zoete snacks, zoals frietjes en ijs. Ook is er een assortiment frisdrank, bier, wijn en gedestilleerd (uiteraard alleen voor 18 jaar en ouder).

Terras

Bij H2O Eten & Drinken is een prachtig terras met leuk speeltuintje voor de kinderen. Op warme dagen kun je terecht op een van de fijne plekjes in de zon of schaduw. Ook zijn er 4 oplaadpunten voor de elektrische fiets, zodat je onder het genot van een lekker hapje en drankje de fiets kan opladen. Dus kom even uitrusten na een fietstocht in de prachtige omgeving! Om gebruik te maken van (het terras van) H2O Eten & Drinken heb je een reservering nodig. Eigen consumpties zijn op het terras niet toegestaan.

Werkplek

In H2O Eten & Drinken is een sterke en gratis WIFI-verbinding beschikbaar. In combinatie met de deels afgesloten zitplaatsen is het een ideale plek om te werken of een afspraak te plannen. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid en door de centrale ligging aan de A12 ideaal gelegen!

Openingstijden

H2O Eten & Drinken is tijdens de openingstijden van het zwembad geopend.

WS 1603010 H2O eten drinken 002
IMG 4932 kopie kl
DSC 0197 kopie kl

Reparatie- en bandenplakset beschikbaar!