Wat is AquaBootcamp

AquaBootcamp is een echte powertraining, waarbij je aan je kracht, conditie, souplesse, coördinatie en uithoudingsvermogen werkt. Onder begeleiding van gecertificeerde en gemotiveerde trainers doe je een intensieve full body workout. Het eerste gedeelte van de training vindt buiten plaats, het tweede gedeelte in het zwembad.

Geschikt voor iedereen
Bij AquaBootcamp is er ruimte voor iedereen, ongeacht leeftijd of trainingsniveau. Beginnende sporters kunnen meedoen en in eigen tempo conditie en kracht opbouwen. Het is altijd lastig om weer te starten met sporten, maar onze trainers motiveren je en zorgen ervoor dat je in korte tijd conditie en spierkracht opbouwt!

Voor geoefende sporters worden de oefeningen verzwaard. Dezelfde oefeningen, maar wel allemaal net een tandje hoger zodat je elke keer wordt uitgedaagd. Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij iedere keer je grenzen verlegt!

Batenstein AquaBootcamp

Waarom AquaBootcamp?

  • Effectiever trainen door een combinatie van oefeningen op de grond en in het water
  • Een uitdagende mix van oefeningen, zodat alle spiergroepen worden getraind
  • Altijd op je eigen niveau, want jij bepaalt de zwaarte waarop je traint

Wanneer?

Kijk in ons rooster wanneer de les plaatsvindt.

Programma

1 uur: Buitentraining rondom Recreatiecentrum H2O
15 minuten: Omkleden
30 minuten: Binnentraining in het zwembad

Wat ga je doen?

We zorgen voor een gevarieerde training en deze is iedere week anders. Voor extra intensiviteit maken we zowel buiten als in het zwembad gebruik van gewichten, tubes en andere materialen.

Wat kost het?

  • € 10,35 voor een losse les van 1,5 uur
  • € 103,50 voor een 12-badenkaart*.

*Bij de aanschaf van een 12-badenkaart, betaal je eenmalig € 6,25 voor de aanschaf van een zwempas. De 12-badenkaart is 1 jaar geldig.

Wat heb je nodig?

  • Sportkleding en goede buiten sportschoenen
  • Bidon
  • Handdoek
  • Zwemkleding

Interesse?

Je kunt je tot maximaal een week voor het gewenste moment online aanmelden of je kunt je telefonisch aanmelden.

Let op: de training gaat altijd door, ook bij slecht weer. Ons motto is: ‘er bestaat geen slecht weer, alleen slechte sportkleding’. Alleen bij onweer of andere extreme weersomstandigheden, wordt de les binnen gegeven.