Tijdens deze Challenge (met een persoonlijk programma) leer je in tien lessen de techniek van de borstcrawl aan of je leert je techniek te verbeteren. Ook uitermate geschikt om te trainen voor de triatlon.
Individueel kan je kosteloos zwemmen tijdens de banenzwemtijden. Daarnaast krijg je een superleuke clinic van een professionele coach.

De borstcrawlchallenge start iedere tien weken. Er zijn twee niveaus:

  • Beginners: je kunt geen of 1 á 2 banen borstcrawl zwemmen
  • Gevorderden: je kunt al meerdere banen borstcrawl zwemmen
borstcrawl

Wat zijn de kosten?

  • 1 keer per week trainen, 10 lessen: € 168,50 inclusief clinic, onderwateropname en kosteloos zwemmen tijdens de banenzwemtijden in H2O en het Batensteinbad (in Woerden).
  • 2 keer per week trainen, 20 lessen: € 210,00 inclusief clinic, onderwateropname en kosteloos zwemmen tijdens de banenzwemtijden in H2O en het Batensteinbad (in Woerden).

Gratis proefles

De proefles is geheel vrijblijvend en na de proefles kun je je inschrijven voor de cursus. Wil je meedoen met de proefles? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Ook voor meer informatie en inschrijven kun je contact opnemen via onderstaand formulier. Let op, je staat nog niet ingeschreven als je het formulier hebt ingevuld! Wegens het hoge aantal geïnteresseerden kun je met ons contact opnemen via onderstaande button en ontvang je van ons een inschrijfformulier. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol!

Meld je aan voor meer informatie

Meer informatie