oefenzwemmen

****CORONA UPDATE****

Voorlopig bieden wij in onze zwembaden geen oefenzwemmen aan.

****Einde update****

 

Let op, vanwege Covid-19 zijn er wijzigingen in het zwembad! Een van de wijzigingen is dat je jezelf (en je kinderen) voorafgaand aan hef oefenzwemmen niet in de garderobe kunt omkleden! Trek je zwemkleding (en dat van je kinderen) dus thuis al aan! Kijk voor alle maatregelen in het zwembad op deze pagina.

We vinden het belangrijk dat kinderen veilig met een (groot)ouder kunnen oefenen voor de zwemles. Daarom is er in H2O een speciaal oefenuurtje. Tijdens dit oefenuurtje mag zonder zwemvleugels worden geoefend. Het zwemwater is speciaal voor zwemleskinderen gereserveerd en er is een instructeur aanwezig die al je vragen kan beantwoorden, tips geeft en je kan helpen bij de technieken. Om de veiligheid van de kinderen te kunnen garanderen, willen we je vragen om onze huisregels in acht te nemen.

Kijk hier voor het actuele rooster en reserveer direct je plekken (graag in het systeem voor zowel jou als je kind(eren) reserveren).

Het oefenuurtje zal op zaterdag en zondag plaatsvinden.
Let op! Het oefenuurtje vindt wekelijks plaats met uitzondering van onderstaande data.

Op de volgende data is er GEEN oefenuurtje:

Zaterdag Zondag
21 november 22 november
28 november 29 november
26 december 6 december
2 januari 27 december
15 mei 3 januari
31 januari
14 maart
4 april
18 april
16 mei
23 mei
6 juni

Het oefenuurtje is uitsluitend bestemd voor zwemleskinderen van WoerdenSport en een begeleidende ouder/verzorger. Kijk hier voor de prijs van het oefenzwemmen.