Zwem4daagse 2020

Ook dit jaar organiseren we weer de nationale Zwem4daagse! Er staan ook weer allemaal leuke activiteiten op de planning. Houd de website en facebook in de gaten voor het programma!

Ben jij er ook weer bij? Inschrijven doe je HIER.

H2O maandag 20 juli tot en met donderdag 23 juli

 

 

Zwem4daagse 2019 H2O een succes

Met bijna 200 deelnemers, die vier dagen hun banen zwommen in H2O, was het evenement van WoerdenSport een succes.

Van maandag 22 juli t/m donderdag 25 juli 2019 konden deelnemers iedere avond 250, 500 of 1000 meter zwemmen. Alle deelnemers ontvingen een medaille. Het initiatief en de organisatie lag in handen van H2O en het Beweegteam Harmelen.

Op maandag werd de zwemvierdaagse feestelijk geopend. Buiten stond een gave stormbaan waar veel kinderen met het prachtige weer gebruik van maakten. Op de tweede dag deelde Clown Zappie veel mooie ballon vrienden uit en was er een wedstrijd ananas happen. Ook kregen alle deelnemers na het zwemmen een heerlijk ijsje als beloning! Op de derde dag was paralympiër Thijs van End aanwezig. Daarnaast deden veel kinderen enthousiast mee met het boogschieten, dat werd georganiseerd door het Beweegteam Harmelen. Op de laatste dag was er limbo dansen en werd de mooie zwemweek afgesloten met tropische muziek en lekkere hapjes, verzorgd door Slagerij Verweij.

Ook in 2020 zal er weer een Zwem4daagse worden georganiseerd in H2O. Houd deze pagina in de gaten, want zodra de data bekend zijn worden ze hier bekend gemaakt.

Een impressie van de Zwem4daagse in 2019